Jack Johnson

Precis sprungit i nästan perfekt löparväder. När jag kom hem fick jag dock ett jobbigt besked, men det är nog ingen större fara, men ändå...
 
Jag ska ändå försöka hålla mig till det positiva. Igår var vi på Gröna Lund och såg Jack Johnson. Innan konserten hann vi även lite kort prata med Nisse och Robert. Trevligt, men lite för kort!
 
Jack Johnson är ingen artist som haft någon större betydelse i mitt liv, och det verkade han inte ha haft för så många andra svenskar heller. Jag var rädd att det skulle bli väldigt mycket folk på konserten, men när vi kom ungefär en timme innan konsertens start var det rätt tomt runt scenen. Det var det även när det var typ 20 minuter kvar, så vi fick en väldigt bra plats framför scenen. När Jack Johnson väl kom upp på scenen hade det dock blivit en del folk, men ändå många färre än jag trodde.
 
Jag minns inte när jag hörde Jack Johnson första gången, och hans musik har aldrig intresserat mig. Det är singer/songwriter med en surfvibe. Mysigt, men inte så spännande. Det var säkert Robert som gjorde att jag hörde Jack Johnson första gången, men som sagt jag minns inte. En rolig grej med Jack Johnson är dock att vi köpte en av hans skivor, "To The Sea", när vi reste runt i USA under 2010. Vi hade den skivan och någon skiva med Stone Roses och någon mer. Eftersom vi åkte mycket bil blev det därmed mycket spelande av Jack Johnson skivan. Så när jag hör exempelvis "You and Your Heart" får jag fortfarande rätt fina minnen av att jag åker bil och har det bra :-). Annars har som sagt inte Jack Johnson påverkat mitt liv så mycket.
 
Valle älskar däremot Jack Johnson, så det var självklart att vi gick på konserten. Konserten var väldigt mysig, och vi hade som sagt en mycket bra plats. Jack Johnson var lugn och charmig. Han glömde texten ibland, vilket han var uppriktig med, vilket gjorde det hela mycket genuint. Nästan en känsla av att han satt och spelade på en privat fest. Ännu charmigare var Jack Johnsons bandkollega Zach Gill som bjöd på rolig dans osv. Det var en alltigenom mysig konsert.
Jack och Zach!
 
Annars har det varit en rätt trevlig vecka. Jobbet har varit rätt spännande stundtals :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0