Lördag

Första dagen på en fyra dagars ledighet. Ingen fotboll att se fram emot den här helgen eftersom Premier League har uppehåll. Det har förvisso varit en rätt intensiv dag ändå, med löpning, skurande av fönster och mer konventionell städning. Skura fönster med diskmedel gick för övrigt utmärkt.
 
Jag har knappt för min egen del något intressant att förtälja idag.
 
Små snuttar av altruism i vardagen har jag dock sett. För några dagar sedan såg jag en bil som tutade på en pappa med barnvagn, det var för att pappan med barnvagnen tappat en sko. Det är fint att se, ungefär som samarbetet på tvärbanan häromdagen. Vi människor kan ju när vi vill.
 
En del Supernatural har det blivit på sista tiden. Det rullar på och är hyggligt underhållande. Mycket kvar att se. Det var dock ett tag sedan jag såg en Beck nu :-).
 
Serien "Premier League: Giganternas kamp" har jag sett. Den handlar om ägare, tränare osv av PL-lag. Rätt bra och intressant.
 
Vi såg även "Svindlande höjder: Kärlen, hat och hämnd" om Emile Brontës bok. Borde jag läsa den? Kanske, men samtidigt vet jag inte om det ger så mycket.
 
Det känns som om motivationen med dagen försvann lite nu. Jag är klar med det jag ska, men vad ska jag göra nu, handla kanske? Nee nu ljög jag för mig själv, jag skulle ju göra en träningsgrej till... Får ta tag i det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0