Midsommarhelg

Midsommar är inte riktigt som förr när jag tillsammans med olika konstellationer åkte Sverige runt för att festa. På den tiden var det Grebbestad, Öland, Smögen osv. I år kändes det som att det var flera år sedan jag ens träffade någon djupare bekant på Midsommarafton, förutom Valle då som måste stå ut med mig mest hela tiden :-). De tidigare platserna har bytts ut mot Hagaparken, Siargao, London osv. De senare platserna låter väl bättre, men det småskaliga umgåsandet med vänner och några, eller kanske ibland för många, enheter alkohol är väl det bästa? 
 
I år blev Midsommar i Närke, och det var länge sedan. Ett lugnt firande hos lillasysters familj. Härligt att hänga med de små lite längre :-). Vi hoppade studsmatta, sov på låtsas och åt god mat. En alldeles utmärkt kväll. Tack för den alla inblandade!
 
Sedan blev det ännu rörigare i Ryssland, och jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Det är mycket som är konstigt i det som händer och inte händer. Eftersom det inte är något jag kan påverka är det väl bäst att inte spekulera och se hur det utvecklar sig.
 
I övrigt var vi även i Ekeby-Almby igår och nu har jag tänkt att vara i Hallsberg ett par dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0