Semester

Det är varmt, blåsigt och semester. Nästan fyra veckors semester har jag att se fram emot, inte dumt. Redan imorgon bär det av till Närke för att fira Midsommar. Det ska bli härligt. Tanken är även att stanna några dagar i Närke för att hänga med familjen.
 
Igår var jag och såg The Chicks på Gröna Lund. Jag och Nisse hade biljett till en konsert med bandet på Globen sedan tidigare, men den flyttades till Gröna Lund och ingick där i Grönan live-programmet. Det gjorde inte så mycket, billigare för oss.
 
Nu blev det inte heller bara jag och Nisse som såg konserten, utan även Robert och Haga dök upp. Den sista var en stor och rolig överraskning :-).
 
Konserten var bra. Jag känner inte till bandets låtkatalog överdrivet bra, eller är överförtjust i bandet, men det var ändå en väldigt bra konsert, och de låtar jag tyckt om sedan tidigare spelades. Det bästa med kvällen var dock att träffa Nisse, men även kul att träffa de andra.
The Chicks, eller Dixie Chicks, som de kallades innan.
 
Det blev två små öl under kvällen, och det räckte för att jag skulle vara rätt trött idag :-). Men antar att det även beror på att jag somnade lite senare osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0