Sista måltiden

Igår var jag och Christian på Intiman och kikade på grabbarna från Sista måltiden. Sista måltiden är en podd som jag inte lyssnar på, men jag brukar uppskatta grabbarna som är med, och sedan är Christian bekant med Hanif Azizi, vilket även gjort att jag träffat honom lite kort vid ett tillfälle, och då även hälsat på Mustafa Panshiri som också är med där. Det gör ju så klart att vi måste gå och se dem när de uppträder, eller vad det bör kallas, på Intiman :-).
 
Vi tog en bira på Molly Malone's innan, och fick där gratis kaffe för att Christian kände en som jobbade där också :-). 
 
Nåväl, förställningen, om jag nu kan kalla den det, var uppdelad i två akter. Det var inte speciellt repeterat men mycket aktuellt. I första akten satt grabbarna och pratade och skämtade om lite olika teman. Det var även en lite pajig terapi-session med Chang Frick. Det var kul, men kändes ändå lite som när de roliga och populära grabbarna från högstadiet satte ihop något som mest blev populärt beroende på vilka som gjorde det, inte för att det var speciellt bra. Grabbarna från Sista måltiden passar dock inte in på det exemplet, men känslan var likadan.
 
Andra akten var mycket bättre. Först och främt var det för att komikern Thanos Fotas kom in och var riktigt rolig. Även om det kan vara lite jobbigt så lyckades han få ihop en riktigt rolig akt när han främst improviserat skojade med publiken. Vi satt på rad fyra och var i skottgluggen, men vi klarade oss :-).
 
Sedan blev det en diskussion med Lars Trägårdh som jag tyckte var rätt bra, även om jag nog tycker att Trägårdh är lite väl uppe i sig själv.
Gänget från Sista måltiden med gäster.
 
Efteråt mötte vi upp Valle för en intressant och god middag på vad jag förstår kinestaiwanesiska Lao Wai på Luntmakargatan.
 
En utmärkt nationaldag blev det med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0