Musikal

Jag glömde skriva igår att Hillman, den dubbade tysken, introducerades i den senaste Beck-filmen jag såg. Det var ju något det drevs hejdlöst med när det begav sig, och det är verkligen irriterande. Jag får väl anta att det spelades in med att han pratade tyska också, vilket måste ha varit enormt störigt för de andra skådespelarna.
 
Men, men, igår var vi på musikal på Chinateatern - The Bodyguard. En svensk översättning av vad jag antar är en amerikansk musikal från början. Det var rätt många kändisar med; Karl Dyall, Kim Sulocki och Anastasios Soulis som exempel.
 
Att bara besöka Chinateatern var trevligt. Där hade jag inte varit förut, och det var en brant och vacker teaterlokal. Innan blev det dessutom pizza på Eataly. Alltid bra!
 
Musikalen var bra, utan att vara magisk. Stundtals var det fantastisk sång, men ibland lät den lite infantil i jämförelse med Whitney Houston. "I Will Always Love You" sjöngs dock riktigt bra. I övrigt upplevde jag koreografin som lite rörig. Å andra sidan var berättelsen lätt att följa.
En fick inte ta bilder under själva showen, men efteråt gick det bra. 
 
Våra platser var inte de bästa i lokalen, men vi både såg och hörde bra från balkong mellan.
 
Det var det viktigaste från gårdagen :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0