Getingsommar?

Det är många getingar som flyger in här på vår vind. Är det en getingsommar månne? Året då jag var på Emmaboda, 2006, minns jag som en sommar med mycket getingar. Tror även det är det senaste året då jag blev stungen av en geting.
 
Igår hade vi besök av Bias, Stina och Sickan. Trevligt värre, och Sickan förefaller vara en härlig liten individ som kom bra överens med Valle :-).
 
Igår kväll fortsatte jag med beckfilmerna. Jag försökte få med Valle på tåget igen, men det sket sig igen :-). Nu såg jag "Skarpt läge", den första filmen i den tredje säsongen med Peter Haber. Den filmen såg jag på bio under sommaren 2006. Mycket 2006 i det här inlägget. Då skrev jag att jag tyckte att filmen var värd 2-3 plus på en femgradig skala. Nu är jag nog mer benägen att säga att det är en rätt stark 3a. I jämförelse med många andra beckfilmer är den här väldigt bra. Bra skådespeleri och bra spänning. Manuset har sina ologiska luckor på sina håll, som varför Gunvald går tillbaka typ själv till en lägenhet som polisen precis lämnat, men på det stora hela en bra film.
 
Soligt och varmt idag. Det är nice, men nog fan är det tydligt att temperaturen är 2-3 grader varmare generellt nuförtiden än vad en är van vid?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0