Nytt rum

Dagarna lunkar på här. Det är surf på morgnarna, sedan är vi tillbaka på boendet vid 10.30. Då blir det en snabb dusch och sedan frukost. Efter det är det, ialf för oss, rätt mycket dötid eftersom det är varmt. Det är klart vi skulle kunna hyra en scooter eller ta en tuktuk någonstans bara för att, men jag vet inte om jag egentligen är så sugen på det. Istället blir det att slumra lite, läsa och lite träning. Igår körde vi ett yoga-pass också, det andra under mitt liv. Det här var nog lite roligare än det första eftersom det var en del positioner där en skulle lyfta sig själv, vilket jag tyckte var skoj.
 
Igår kväll blev det oväder igen. Vi var och käkade middag på ett ställe här i närheten när ovädret kom. Det blev snabbt en mindre översvämning och strömmen gick. Vi fick vada tillbaka, vilket ialf jag uppskattade. Valle var inte lika taggad, men det var rätt spännande att ta sig hem i mörkret :-).
 
De senaste dagarnas surf har väl inte varit lysande, men ok.
 
Idag har vi bytt rum. Tidigare hade vi ett litet rum utan AC men med fläkt. Där kände en sig ständigt kladdig och det var varmt hela tiden. Att komma till ett stort rum nu med AC känns fantastiskt.
Så här der det ut där vi surfar.
 
I övrigt har jag som vanligt fått små sår överallt. Speciellt på fötterna, men även på ryggen osv. Min hud är inte stark, men det ska förhoppningsvis inte hindra mer surf.
 
Det är ungefär så livet ser ut för tillfället.
 
Här där vi bor är det mest brittiska gäster, men alla som jobbar är indier, så det är ändå en rätt inhemsk känsla, vilket är trevligt.
 
Något som är tråkigt med Indien generellt är att det är så mycket skräp överallt. Det bör kunna förbättras. Svårt att säga om det beror på att folk inte bryr sig, att det är för dyrt att ta reda på eller vad det är, men smutsigt är det.
 
Jaja, igår läste jag även ut boken "Folkmord: Historien om ett brott mot mänskligheten". Tar väl inte med mig något särskilt från boken, men ändå intressant.
 
Idag kommer vi nog främst njuta av det nya rummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0