Onsdag

Ingen träning idag. Kom hem lite senare än beräknat från jobbet, och gubbkroppen måste vila ibland, vilket den förvisso sannolikt gör för ofta, men skönt att försöka inbilla sig det ialf :-).
 
Det mest anmärkningsvärda med dagen var att jag fick hälsa på vår nya GD idag, Maria Mindhammar. Hon gav ett trevligt första intryck.
 
Rätt kallt ute!
 
Vad hann jag i övrigt med undet helgen som gick? Ytterligare en Beck-film, "Undercover". En mer modern berättelse. Helt ok! En ny medarbetare verkar komma till Beck-gruppen, och jag tyckte han gjorde ett bra intryck i filmen. Annars verkar filmen vara sponsrad av Tinder, och det var väl ändå lite kul.
 
"Spårviddshinder". Humoristisk dokumentär där de filmat ett spårviddshinder i Stockholm som folk körde ned i med sina bilar för några år sedan. Faktiskt riktigt underhållande. När jag hade sett den såg jag om "Slusseländet" av bara farten. Den handlar mycket om Guldbron.
 
"Ryssland - ett hjärntvättat folk". Att de som kollar på regim-TV i Ryssland blir hjärntvättade. Så är det säkert, men dokumentären gav inga bestående minnen.
 
"Bosniens bräckliga fred" var däremot mycket intressant. Hur det landet ska kunna fungera bra när det är uppbyggt på det sätt det är verkar långsökt. Det var väl inte helt nytt för mig, men jag tror inte jag hade sett det genom någon dokumentär förut.
 
I övrigt köpte jag idag en biljett till en Bryan Adams-konsert i vår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0