Bröllop

Nu är jag lite trött eftersom det inte blev så många timmars sömn inatt. Det beror på att vi var på bröllop, eller kanske främst bröllopsfest igår. Själva vigseln bevittnade vi inte.
 
Den här gången var det Grensman som gifte sig. För några år sedan tänkte jag att bröllop inte var något mitt gäng höll på med i någon större utsträckning, men nu är flera gifta och andra förlovade. Jag har inte riktigt frågat varför de förlovar och gifter sig, men det kanske har med barn att göra, eller att de tycker det är en fin sak att göra. Personligen skulle jag kunna tänka mig att vara gift i vissa hänseenden, men det är främst ur rent juridiska aspekter. Den här andra delen med ceremonier osv ryggar jag nästan instinktivt tillbaka på när jag tänker på.
 
Festen var en enkel och trevlig tillställning. Det var trevligt att träffa grabbarna med respektive och att få delta på Grensmans fina dag. Jag får passa på att även här tacka brudparet för festen :-).
 
I övrigt sov vi över hos Johanna och Peter, men tyvärr, och helt rimligt, var inte Lo och Levi hemma, men jag fick ialf hälsa på Lo i en videochat :-).
 
Under eftermiddagen idag blev det även pizza och kaffe med Josefine, Antonio och Vadelma. Jag måste lära mig fler spökhistorier om jag ska träffa Vadelma fler gånger :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0