Spindelnevus

Ungefär mitt i ledigheten nu. På morgonen cyklade jag iväg till vårdcentralen för att undersöka en liten röd fläck på näsan. Inget jag oroat mig över, men som jag tycker har blivit lite rödare det senaste året. Läkaren trodde det var något som kallas spindelnevus. Det är väl inte otroligt att det stämmer.
 
Sedan for jag iväg till gymmet, och efter det blev det lunch med ett par jobbarkompisar. Gårdagen var lite likadan med småsaker. Gymmet, gå iväg till återvinningen med sopor, handla mat, gå ut och äta. Tiden försvinner :-). Jag hade tänkt att igår kväll gå och se Mando Diao på Gröna Lund, men att gå dit själv kändes för jobbigt, så det blev en kväll hemma istället, vilket inte var så dumt. Mitt projekt med att försöka se Mando Diao live när de spelar sin rockmusik får således vänta ett tag till.
 
I måndags kväll var vi och såg Timbuktu på Gröna Lund. Vi kom dit rätt sent, och blev ännu senare eftersom Valle var tvungen att lämna in sin väska först. Det gjorde att vi kom en bit bak i publiken. En rätt ung publik, men det var bra fart på dem. Konserten var playback utan musiker, men det fungerade rätt bra ändå. Det var bra kontakt mellan Timbuktu och publiken. Jag har rätt svårt att bli imponerad av Timbuktu, och den här spelningen ändrade inte på det, men det var ändå en bättre spelning än vad jag hade förväntat mig. ...det till trots att han inte helt oväntat bara tyckte synd om vissa barn, men just den delen hade jag tyvärr förväntat mig, men samtidigt kanske det är bättre än att inte säga någonting alls.
En bild kan jag alltid bjuda på.
 
Nu ska jag försöka planera vad jag ska göra resten av ledigheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0