Raiders of the Lost Ark

Nu sitter jag och smånjuter lite av att robotdammsugaren även moppar golvet nu :-). Jag fixade den delen nyss och blev ju givetvis tvungen att testa det omgående. Det här med robotdammsugare tror jag kommer bli succé :-).
 
En dag på jobbet där systemen inte fungerade som de skulle. Vi kunde dock genomföra vårt arbete, men det var med viss frustration. Bra arbete av personalen som ständigt fick göra om sitt arbete för att komma framåt i processerna.
 
Efter jobbet blev det att kasta den gamla dammsugaren på återvinningen och handla lite mat.
 
För en tid sedan såg jag att det hade kommit en ny film med Indiana Jones, jag tänkte då att jag borde se om de gamla, och jag startade med "Raiders of the Lost Ark" igår. Jag såg den för 10 år sedan, men kom inte ihåg så mycket från den gången. Jag skrev dock här 2014-01-01 att den var mycket bra, och det var den verkligen. Skön blandning av spänning och humor på ett familjevänligt sätt. Många roliga detaljer som att Marion är en jävel på att dricka sprit och när Indiana Jones helt sonika skjuter en person som flaxar med ett par svärd. En tänker att det ska bli en episk fight, men det tar slut efter ett skott :-). Temat med nazisterna som letar efter artefakter är kul, och har även viss historisk bäring. Sedan var väl inte nazisterna i Egypten under den tiden som framgår i filmen, men historiska friheter i en sådan här film har jag inte svårt att leva med. En riktigt härlig familjefilm som jag gärna ser igen :-).
 
Annars har jag väl främst känt mig mätt och seg efter dagens kanske inte helt nyttiga buffé på Lotus :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0