Ränta

Februari kommer bli den dyraste månaden för mig någonsin. Swedbank notifierade oss om ränteinbetalningar för januari och februari idag, och det ska ske i slutet av februari. Jag hade lite naivt hoppats på att vi endast skulle betala januari nu, men tydligen blir det båda. På det ska vi även betala soffan osv. Det bilr dyrt.
 
Jag har köpt nytt batteri till datorn. Det andra var helt slut, och det här är väl något jag borde gjort för länge sedan. Min dator är från 2016, men den fungerar helt ok fortfarande, och med nytt batteri är den nästan som ny :-).
 
Trevlig och god middag på Esplanaden 3 igår kväll. Rätt intensiv vecka det här, fast allt är relativt, men intensiv för oss :-).
 
Jag har även beställt nya hyllbärare till min gamla Billy-hylla. Tydligen har IKEA förminskat hålen, så de hyllbärare jag beställt förut har varit för små. Jag trodde först att det berodde på bredden av Billy-hyllan, men tydligen har hålen förminskats, och det fick jag reda på genom att kontakta IKEA. De har nu lovat att skicka äldre hyllbärare till mig. Hoppas att de gör det bara :-).
 
Vi måste köpa en dammsugare också. Päronen tyckte att det var bäst, men det leder ju till att vi måste bestämma oss för vilken. Ska det vara en klassisk, en Dyson, eller kanske en dyrare självgående? Ibland vill jag bo i något Sovjet-liknande land så att det inte är så många val hela tiden...
 
Kanske inte de mest intressanta notiserna, men ändå nya grejer för mig :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0