Roborock

Äntligen har vi en dammsugare, och det fick bli en robot. Återstår att se om det fungerar bra!? Än så länge tycker jag det fungerar bra, men den har inte riktigt kunnat köra klart sin städning eftersom jag inte orkat vänta på att den ska ladda upp ordentligt. Någon gång har den fastnat, men generellt lyckas den åka över små trösklar och känna av sladdar osv. Imponerande så långt. Den är dessvärre för hög för att komma under vårt rumsbord, men men, vi kommer få köpa en handhållen dammsugare också för de ställen där roboten inte kommer åt, men det är det nog värt. Jag har inte testat moppfunktionen än, men det kommer. Riktigt nice att nu få städat när vi är på jobbet osv :-).
 
Att det blev just en Roborock var på Levis rekommendation ;-).
 
Jag lyckades även pruta ned dammsugaren dryga 100 kr eftersom jag hade sett att den fanns till lite billigare pris på ett annat ställe dit jag inte orkade åka. Det gick Netonnet med på. Jag gissar även att det är rätt få personer som köper dyra dammsugare och sedan cyklar hem med dem :-). Det blev även ett vattenpass på Clas Ohlson. Nog att jag är vuxen numera, men de här inköpen är ju nästan provocerande vuxna :-).
 
Igår var vi på bio och såg den nya filmen om Bob Marley, "Bob Marley: One Love". Vi såg den på Rigoletto i stan. Jag tror att de gjort om i den stora biosalen på Rigoletto någon gång under de senaste åren, för nu var det riktigt lyxigt. Vi kunde beställa både mat och dricka under själva filmen samt hade väldigt mycket plats. Vi kunde till och med ligga i stolarna. Det var lite av en upplevelse. Filmen var undehållande, men fokuserade främst på musiken. Det var väldigt lite om Marleys barndom osv, vilket jag tror att filmen hade kunnat vinna på. Nu blev filmen främst som en introduktion till musiken och inte så mycket annat. Den hade helt klart vunnit på ett större djup. Jag ska inte säga att vi var besvikna, men lite förvånade var vi över hur filmen var upplagd.
 
Idag har det även blivit lite dokumentärer, men det får bli någon annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0