En dålig dag

Idag har varit en dålig dag. Dåliga besked om pappa, även om det sannolikt hade kunnat varit mycket värre. Det var kanske inte överraskande, men samtidigt ska det nog kunna gå bra.
 
Mindre allvarligt, men irriterande, är att jag tog med fel dammsugare från Hallsberg, och att den jag tog med nu inte fungerar. Den fungerade dåligt på en gång, men nu fungerar den inte alls. Jag hade inte heller några verktyg för att öppna den och se om det var något jag kunde fixa.
 
Börsen var också den dålig idag.
 
Annars har jag börjat bli en fixarfrasse. Jag har köpt lamputtag och stickproppar som jag monterat. Känner mig nästan som en elektriker, och det fungerar också!
 
Nu har jag snart sett alla Beck-filmer med Peter Haber. De jag sett under den senaste månaden är följande:
 
"Den gråtande polisen" - Dåliga poliser och massmord med ett motiv som känns helt orealistiskt. Bra skådisar, men en lite väl krystad och korrekt historia.
 
"Dödsfällan" - Valter Skarsgård har huvudrollen. Rätt underhållande, men lite väl mycket medlidande, eller vad en ska kalla det, på sina håll. Rätt intressant tema med honeytraps.
 
"Quid Pro Quo" - Steinar är tillbaka och det är bra. Det här med quid pro quo, och att alla ska börja använda det uttrycket känns lite krystat. Problemen mellan vanliga polisen och Säpo känns överdriven och en del sidohistorier är lite för mycket.
 
Ett rörigt inlägg det här, men jag hoppas kvällen och framtiden kan bjuda på lite mer positiva besked.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0