Lite ditt och datt...

Imorgon ska vi förhoppningsvis få flytta. Lediga är vi och håller tummarna för att flyttgubbarna dyker upp :-).
 
Det är inget nytt generellt, men jag uppskattar funktionen på SVT Play där en kan välja att spela upp det en ser snabbare. Jag tycker nästan det är lättare att koncentrera mig när tempot är lite snabbare, och jag får även tid att se mer :-).
 
Idag såg jag exempelvis serien "Drömmen om Hollywood". En galen historia om en svensk skådis som trodde hon skulle få göra en stor roll som Greta Garbo och sedan blev lurad av en bedragare. Rätt osympatisk brutta, och hon framstår även som ovanligt korkad. Tyvärr är det många frågor som inte riktigt besvaras, speciellt om Greta Garbo-rollen verkligen var på gång från början, eller om det mest var önsketänkande.
 
En annan serie jag nyligen sett är "Berättelsen om Killinggänget". Gänget som med "Nile City" och "Percy Tårar" hade extrem påverkan på mig och jämngamla när vi var tonåringar. Det var det coolaste som fanns att se på svensk TV under senare delen av 90-talet. Det intressantaste med serien var dock att få se lite av den verkliga karaktären Martin Luuk :-). Sedan måste jag se "Fyra nyanser av brunt". För av någon anledning har jag missat att se den filmen.
 
Serien om Karin och Carl Larsson var inte så dum. Jag hade önskat något mer från Hallsberg, men det är typ en ruta på Bergöö-huset i hela serien. Att jag borde åka till Sundborn någon gång är dock givet.
 
Jag har även sett en del annat, men det får jag se om jag kommer ihåg att skriva om någon annan gång :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0