Nu med lägenhet

Nu har vi fått nycklarna. Det strulade lite i morse. Först ringde banken eftersom de saknade några underskrifter. Det gjorde att vi fick kila ned till bankens huvudkontor här i Sumpan. Det var dock inga större problem eftersom det ligger typ vid mäklarkontoret. Hos mäklaren strulade det också med säljarens fullmakt, men efter några digitala signaturer löste det sig. Så något bökigt, men nu ska det vara klart. Ikväll ska vi gå och kika lite på vår nya lägenhet :-).
 
Vi har även fått flyttkartonger idag, så nu är det dags att börja packa.
 
I övrigt har jag försökt uppdatera garderoben lite med anledning av den nya kostymen. Ny ryggsäck, nya bälten och nya galgar har införskaffats. Jag ska även renovera ett par skor, men min skomarkare hade stängt idag.
 
Nyår var en lugn historia. Valle fixade lite mat och vi firade själva. Rätt skönt med allt stök som är och har varit nu i dagarna med resor och flytt.
 
Vi kikade på den moderna klassikern "Punch-Drunk Love" under nyårskvällen. Valle somnade och jag var inte så imponerad som jag hade hoppats. Det är ialf en titel som fastnat i minnet sedan tidigare, vilket jag antar beror på att folk runt mig ansett det varit en bra film. Bra recensioner hade den fått också. Jag har dock lite svårt för filmer som balanserar mellan art house och "verklighet". Jag finner det onaturligt och inte så roligt.
 
Det är rätt många filmer jag tänker att jag vill se nu, och av någon anledning stötte jag på "Man of Steel" för några dagar sedan. Jag minns inte riktigt varför, men jag kan ha läst något om Zack Snyder. Lite för mycket effekter och slagsmål, men på det stora hela en bra film. Nu borde jag se uppföljarna, men de har inte fått lika bra kritik. Även de gamla Superman-filmerna borde jag se någon gång. Det är mycket jag borde :-).
 
Det får räcka för nu :-). ...och någon form av 2023-recension kommer någon annan dag.
 
Just det, det var länge sedan jag såg Liverpool så överlägsna mot ett hyggligt motstånd som igår mot Newcastle. 4-2, och det var i underkant. Top of the league nu, hur långt räcker det? Jag vågar inte spekulera :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0