I Rom, och lite Dropkick Murphys

Nu är det så där dumt igen att jag inte kan skriva i bloggen från datorn här i Italien. Innan det förhoppningsvis blir löst får jag därför skriva ett kort inlägg från telefonen.

Vi är ialf framme i Rom efter att Norwegian problemfritt tog hos hit efter en avgång 07.00 på morgonen. Det innebar revelj 04.30 imorse med förbokad taxi väntandes från 05.10. Någorlunda smidigt trots allt. Jag har dock varit lite trött idag, även om jag tyckte jag sov bra inatt, men blev inte så många timmar.

Idag har det varit en rätt lugn halvdag här i Rom. Vi följde med Valles systerson till en skejtpark. Jag såg nog ut som en övervintrad skejtare under dagen, men skejta kan jag inte och är inget jag någonsin försökt. Jag försökte lite, men hade till och med svårt att bara ställa mig på brädan :).

Det är väl det av intresse från Rom idag, förutom att vi säkert sett tre mopedolyckor idag. Inte själva smällarna, men efteråt. Inte så konstigt i den här staden.

Igår kväll hade jag trevligt. Nisse var i stan och vi tog en öl för att sedan se The Dropkick Murphys på Gröna Lund. Överraskande bra. Inget band jag lyssnat på tidigare, även om jag känt till dem länge.

Jag nöjer mig så, och hoppas att bloggen börjar fungera på datorn snart :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0