Löning

Idag är det löning och mina aktier är faktiskt lite upp trots en röd dag på börsen. Varta upp 46 %, kan ju låta bra, men aktien är ned 97 % för mig :-). Det är lätt att tänka fel när det gäller aktier.
 
Jag blev rejält irriterad på jobbet idag. Jag är faktiskt fortfarande lite irriterad :-). Det är nästan kul med de här känslorna av ilska och hämnd. Jag har de rätt sällan, men det är bättre att försöka ta ett par djupa andetag :-).
 
Igår försökte jag springa milen, och det gick väl så där. Jag kan inte minnas när jag gjorde det senast, men det var länge sedan. Jag springer rätt ofta, men högst halva distansen. Jag sprang därför väldigt sakta för att försöka komma runt. Jag vet inte om det var en bra tanke, men det gick ändå ok i sju kilometer, då kom jag till ett stängsel som jag försökte runda på ett sätt att jag till slut var tvungen att krypa under det, vilket gjorde att jag kom ur fas. Jag satte dock igång att springa direkt efter det lilla missödet. Efter någon dryg kilometer till slöade jag dock ihop och stannade i en lång backe. Jag inbillade mig att vaderna var lite väl trötta... Inte likt mig, så jag gick väl några hundra meter innan jag sprang klart. Lite slött av mig, och jag brukar hålla ut...
 
Igår kväll såg vi en dokumentär om surfaren Eddie Aikau. Den innehöll mycket om Aikaus liv, men även en del om Hawaiis historia osv. Inget mästerverk, men värd att se.
 
Under helgen som gick såg jag "Ina <3 Bruce". En rätt charmig liten dokumentärserie om två tjejer från Göteborg som åker och ser Bruce Springsteen i New Jersey. Jag borde nog se, eller läsa, något mer om honom för att på riktigt förstå hans storhet. Jag tror inte jag orkar läsa om biografin jag har, för den minns jag som rätt torr, men ändå :-).
 
Jag tog ett par öl i tisdags kväll med ett par jobbarkompisar, så härligt det är en varm sommarkväll :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0