Monte Argentario

Gårdagskvällen avslutades med en trevlig bröllopsfest. Brudparet gifte sig för över ett halvår sedan, men festen var igår. Den var enkel men mycket trevlig.

Innan vi åkte dit upptäckte vi att någon kört sönder ena backspegeln på hyrbilen. Själva spegeln sitter dock kvar hyggligt så det går att se bakåt, men själva armaturen, eller vad det kallas, är helt förstörd. Allt kommer behöva bytas. Vi får se vad Hertz säger, men vi ska vara helförsäkrade.

Trots trasig backspegel har vi idag åkt iväg till Toscana och Monte Argentario. Jag blev rekommenderad att åka hit av en kollega på jobbet, och det har visat sig vara en bra rekommendation. Det är en bergig halvö där en kan behöva klättra ned för berget för att kunna bada, vilket kan vara jobbigt, men som bjuder på vackra vyer.
Cala del gesso, här badade vi idag. Det tog en stund att gå ned från vägen, men det var det nog värt :).

Nu under kvällen har vi besökt en av halvöns två större samhällen, Porto Ercole. Ett vackert samhälle med gammal bebyggelse och platsen för var Caravaggio dog. Jag passade på att hälsa på honom lite på begravningsplatsen i mörkret på vägen hem till vårt boende.
Porto Ercole.
Hejar på Caravaggio.

Det är väl på det stora hela det som hänt idag och igår kväll. Nu ska det sovas så att vi hinner göra något mer här innan vi åker tillbaka till Rom imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0