Ingarö

Ny dag, ny plats. Idag tog vi bussen till Ingarö. Valle har en jobbarkompis som är uppvuxen där ute och som sagt till henne att det finns bra badmöjligheter där. Därav ville Valle åka dit, och så blev det. Vi åkte först till Björkvik där det finns en bistro och hyggliga badmöjligheter. Vattnet var dock superkallt så inte ens Valle pallade att bada ordentligt. När jag försökte doppa fötterna lite gjorde det bokstavligen ont :-). En tragikomisk grej som hände under besöket var att Valle blev attackerad av en mås. Hon kom för nära ett fågelbo och blev attackerad i huvudet ett par gånger. När hon sedan försökte komma därifrån trillade hon och fick några små skavsår :-(.
 
Vi tog senare en liten promenad till en annan badplats vid namn Stora sand där det var en rätt stor sandstrand. En rätt tilltalande badplats.
Ont i fötterna efter att ha badat fötterna :-).
 
På vägen hem i tunnelbanan tjafsade några öldrickande eritreaner med ett par arbetare på väg hem från jobbet. Får väl hoppas att det inte blev värre efter att vi gick av.
 
Jag passade även på att läsa klart Agatha Christies Poirot-deckare "The Big Four". En lite annorlunda deckare med Poirot eftersom den inte utspelar sig på en plats utan i hela världen. Den handlar även om internationella brottsnätverk, vilket är annorlunda, men något som jag upplevde som väldigt bra. Jag drogs verkligen in i boken. Överraskande bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0