Student

Igår tog Lisa studenten i Örebro, därav resan till Närke. Jag kom tydligen iväg med skjortkragen på sned, och väl framme vid skolan kom jag på att jag inte hade med någon blomma eller flaska vilket är brukligt att hänga runt halsen på den som tar studenten. Ofta är jag lite väl loj för mitt eget och andras bästa. Nu tror jag inte Lisa tänkte på min miss, men ändå, dåligt av mig!
 
Några minuter innan själva utspringet kom det en störtskur, så vi blev alla blöta och kalla. Värst var det för stackars Levi och Lo, men efter att de åkt hem för lite ombyte blev det bra :-).
 
Det var som sagt främst en rejäl skur, och resten av dagen och kvällen var solig och fin, även om det inte var jättevarmt, men i min värld perfekt temperatur.
 
Efter utspringet och lite foton försvann Lisa upp på ett lastbilsflak och många av oss andra for hem till festen hos Juliana och Erik. Det var som vanligt en väldigt fin uppstyrd fest. Det blev mat, tal, lek osv. Riktigt trevligt.
Bästa, fina Lisa!
 
Det blev övernattning i Hallsberg. Under förmiddagen åkte jag och Valle förbi Säbylunds herrgård. Det för att herrgården finns med på Slottsguiden och ligger nära Hallsberg. Jag vet inte riktigt varför just Säbylunds herrgård finns med på Slottsguiden, och inte en massa andra herrgårdar, men men. Fint hus! Privat också, så vi åkte bara förbi ett par gånger, och trampade inte runt :-).
Inte så mycket att se när träden är i vägen :-). Jag undrar om ägaren är släkt med Oscars donna...? Inte så svårt att ta reda på :-).
 
I övrigt såg vi "As Good As It Gets / Livet från den ljusa sidan" i förrgår kväll. En film jag sett förut, men som absolut kan ses flera gånger. Förutom att den är lite lång är den genomgående bra.
 
Nu har jag tre dagar kvar av ledighet, ska se om jag orkar hitta på något :-).
 
Nationaldag idag också! Grattis Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0