The Hellacopters

Nu är jag ganska så nyss hemkommen från ett soligt Gröna Lund där jag sett The Hellacopters. De ersatte Heart som tyvärr fick ställa in. Heart hade jag väldigt gärna sett, men The Hellacopters var en helt ok ersättare.
 
För några år sedan skrev jag ett inlägg om The Hellacopters - https://oxelgren.blogg.se/2021/january/im-inte-the-band.html
 
Det som jag skrev då stämmer fortfarande. Inför konserten idag såg jag om dokumentären som jag skrev om då, och den var lika bra nu. Jag nämnde då att jag sett The Hellacopters på Contan, och nu har jag tagit reda på att det var den 29 oktober 2000, och inget annat :-). Jag bör även ha sett dem på Kalas i Brunnsparken den 26 juli 2002, men jag minns främst Kent och Thåström från det tillfället. Jag har för mig att det var Juliana och Erik som tog mig dit direkt från jobbet, vilket var riktigt roligt, men att jag ialf till en början var lite off för att att jag hade planerat att gå ut dagen efter... Jag var på den tiden noggrann med att inte dricka för ofta med anledning av styrketräning osv. Jag har ändå för mig att det var kul :-). Det hela var en tidig födelsedagspresent från deras sida :-).
 
Jaja, jag kan ha sett delar av någon konsert med bandet på någon festival eller annat också, men idag känns ändå som att det var första gången jag såg The Hellacopters ordentligt. Det var bra! Tyvärr var inte Dregen med på grund av sin skadade hand, men den spanska gitarristen som var med istället var riktigt bra.
 
Det var förhållandevis lugnt med folk, och publiken var lugn, så det blev en rätt bekväm konsert. En väl genomförd konsert en härlig sommarkväll. Inte det mest spännande och intressanta jag sett, men trevlig måndagsunderhållning :-).
Nicke och den spanska gitarristen.
 
Jaha, det var den första semesterdagen. Nu återstår det att se vad jag ska hitta på imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0