Lazarus

Det har varit en förhållandevis händelserik helg. Förvisso något lugnare idag än igår, men klippt mig har jag gjort idag ialf.
 
Gårdagen var det. Under eftermiddagen for vi runt en del i Sthlm. Först tog vi tuben till Midsommarkransen för att kolla på en skänk i en vintage-affär (Beyo Vintage). Inköp blev det, dyrt, men sannolikt bra. Kul att köpa något från 60-talet, och skänken kommer förhoppningsvis passa utmärkt här. Den ska levereras idag, om det bilr som utlovat. Tidigare under gårdagen hade vi även beställt en hallmöbel, så det börjar ta sig här i lägenheten :-).
 
Midsommarkransen såg för övrigt rätt mysigt ut.
 
När vi kände oss klara for vi in till stan. Först gick vi till Fotografiska, vi hade tänkt att ta en drink där typ, men som vi förstod det var en tvungen att betala inträde för att göra det. Vi gick därmed vidare och hamnade något slumpmässigt på Lilla Compagniet. Riktigt mysigt ställe för drinkar. Ett ställe jag gärna går tillbaka till. Att vi var där i krokarna var för att vi hade bokat bord på Hermans. Ett veganskt ställe som Valle gillar med fin utsikt.
 
Kvällens stora begivenhet var dock musikalen "Lazarus" på Göta Lejon. En ny aveny för mig. Säger en aveny på svenska förresten? Skit samma... Alltid trevligt att se något nytt ialf :-). "Lazarus" var en rätt suggestiv musikal. Den största delen av tiden såg en artisterna på en skärm, som på en bio typ. De filmades i realtid, men var bakom duken. Främst i en ibland snurrande lägenhet. Själva utförandet var mer spännande än musikalen. Musikalen var lite svår att hänga med i, men musiken var bra, och det var kul att se en del kända personer live, så som; Linus Wahlgren, Simon J Berger och Tove Styrke. Tove Styrke sjöng bra, men annars var väl sången inte den bästa gällande de övriga. Musikalen "Lazarus" är nog ingen jag nödvändigtvis kommer rekommendera till höger och vänster, men det var en trevlig upplevelse.
Så här såg det oftast ut, med en duk framför artisterna. Oftast såg en inte alls vad som var bakom duken, men det varierade lite.
 
På hemvägen träffade jag några arbetskamrater som livade upp den resan lite :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0