True Lies

Liverpool förlorade hemma mot Nottingham med 0-1 igår. Liverpool var inte det sämre laget, vilket hade varit konstigt, men det såg väldigt slött och slarvigt ut. Att säga att Liverpool förlorade rättvist är att dra det för långt, men segern kändes aldrig riktigt nära heller.
 
Idag blev det lunch på "Creperie & Logi" i Vasastan. Valle ville ut i solen, och så fick det bli. Vi käkade varsin god galette, och jag drack en nordfransk cider till det. Inte dumt alls, även om magen inte helt uppskattade cidern, men det är som det är :-).
 
I övrigt har vi grejat lite inför resan i helgen.
 
Som rubriken antyder har vi, eller mest jag, även sett klassikern "True Lies". Jag blev sugen på att se något mer av James Cameron efter att ha blivit besviken på "Aliens", och det var främst "True Lies" och "The Abyss" jag inte sett, eller inte sett på länge. "The Abyss", som jag inte tror jag sett alls, kunde jag inte hitta på någon streaming-tjänst, så det fick bli att se om "True Lies". Se om är nästan att ta i, jag kan inte minnas om jag sett hela filmen förut. Något säger mig att jag såg filmen, eller delar av den, hos Folke för väldigt länge sedan. Jag mindes ialf delar av filmen, speciellt scenerna när Jamie Lee Curtis tappar sin uzi och flera terroriser blir skjutna och när Arnold skjuter iväg en terrorist som råkat fastna på en av de robotar som sitter på det stridsflygplan han flyger. Speciella scener minst sagt :-). Det säger en del om "True Lies", för det är en rejält skurvad film. Den är lite som James Bond eller Indiana Jones fast roligare :-). Om jag störde mig på Bill Paxton i "Aliens" så var han istället utmärkt här.
 
"True Lies" är en film som inte är seriös, det är extra allt och enorm underhållning :-). 
 
En del läsning har det också blivit, men det får vi ta i ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0